Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έλενα Ακρίτα κατά Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου: «Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες»

Στα δικαστήρια προσφεύγει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα με αφορμή ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο in.gr, στο οποίο παρουσιάζεται

εκείνη να έχει ζητήσει την απομάκρυνση σκηνοθέτη από τηλεοπτική σειρά.
Συγκεκριμένα, στην σχετική ανάρτηση, ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος καταγγέλλει ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Παύλος Χαϊκάλης, του «έκοψαν» την καριέρα.
Την είδηση της προσφυγής στην δικαιοσύνη γνωστοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος μέσω ανάρτησής της στο λογαριασμό της στο facebook, στην οποία και χρησιμοποιεί πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.
«Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς μανάρι μου. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και θα τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι. Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία», καταλήγει η ανάρτησή της… Ολόκληρη εδώ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έλενα Ακρίτα, μόλις πριν λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από «Τα Νέα», του ομίλου Μαρινάκη, όπου αρθρογραφούσε για πολλά χρόνια, καταγγέλλοντας λογοκρισία. Πλέον η δημοσιογράφος αρθρογραφεί στο στο News247.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου