Friday, 27 January, 2023

Κέιτ Μίντλετον: Έκπληξη που… απάντησε στον Χάρι, με χοντρό «καρφί»

Αν κάποιους βάζει εμφανώς στο στόχαστρο ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του είναι ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον. Η τελευταία έκανε την έκπληξη και του απάντησε.

Από το βιβλίο του Χάρι συμπεραίνει κάποιος εύκολα ότι υπήρξε τεράστιο πρόβλημα με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. Ως τετράδα δεν έδεσαν ποτέ, μάλλον ούτε ως τριάδα, με τον Χάρι να ομολογεί ότι ένιωθε πολλές φορές περίεργα ως ο τρίτος της παρέας. Με την είσοδο της Μέγκαν Μαρκλ όχι απλά τα πάντα διαλύθηκαν -αν υπήρξαν ποτέ-, αλλά ξεκίνησε ο «πόλεμος».

Ο Χάρι περιγράφει ένα σκηνικό ακραίου ανταγωνισμού μεταξύ των δύο γυναικών. Από ποια ξεκινούσε και ποια τον συντηρούσε είναι συμπεράσματα που μπορεί κανείς να βγάλει μόνος του, από ένα βιβλίο που γράφτηκε με σκοπό -μεταξύ άλλων- να πλήξει το βασιλικό ζευγάρι Γουίλιαμ-Κέιτ.

Ως τώρα, το παλάτι έχει αρνηθεί να απαντήσει στα όσα υποστηρίζει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του, αφήνοντας προφανώς την πυρκαγιά να σβήσει, αλλά και τον αυτοεξόριστο της οικογένειας να καεί μόνος του.

Ο Χάρι μιλάει πολύ, λέει πολλά, βγαίνει παντού, βγάζει πίκρα, αποκαλύπτει μυστικά, περισσότερα από εκείνα που κατά καιρούς έβγαλαν τα μίντια, τα οποία κατηγορεί ότι του κατέστρεψαν τη ζωή. Εκθέτει μυστικά και οικογενειακές καταστάσεις που δυσαρεστούν να βγαίνουν προς τα έξω, όχι γιατί αφορούν σε βασιλική οικογένεια αλλά γιατί είναι καθαρά οικογενειακά πράγματα, που ο καθένας προτιμά να κρατά ιδιωτικά.

Αν και κανείς πλέον δεν ανέμενε μια απάντηση στον Χάρι από επίσημα χείλη, η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και να πετάξει δημοσίως ένα εξαιρετικά χοντρό «καρφί» στον πρώην αγαπημένο της κουνιάδο.

Τι απάντησε η Κέιτ Μίντλετον στον πρίγκιπα Χάρι μετά τα όσα την κατηγόρησε

Η απάντηση διά στόματος Κέιτ Μίντλετον, λοιπόν, ήρθε χθες, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας «Ρεζέρβα», του πρίγκιπα Χάρι.

Η Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε αίσθηση κατά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, σχολιάζοντας ότι η θεραπεία δεν λειτουργεί για όλους!

Γουίλιαμ και Χάρι βρέθηκαν στο Merseyside και επισκέφθηκαν τη φιλανθρωπική οργάνωση για την ψυχική υγεία Open Door, όταν η Κέιτ είπε ότι η θεραπεία (σ.σ. ψυχική) δεν λειτουργεί για όλους. «Οι διαλεκτικές θεραπείες δεν λειτουργούν για κάποιους», ήταν τα ακριβή της λόγια. Και γιατί αυτό να είναι «καρφί» για τον πρίγκιπα Χάρι; Είναι ένα ξεκάθαρο «καρφί» για τον απλό λόγο ότι ο Χάρι στην αυτοβιογραφία του αναφέρεται πολλές φορές στη «θεραπεία» και μάλιστα ευχαριστεί τους θεραπευτές του.

Ο πρίγκιπας Χάρι σε κάποιο σημείο στο βιβλίο του υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, πίστευε ότι του έκανε «πλύση εγκεφάλου» ο θεραπευτής που επισκεπτόταν.

Ο δούκας του Σάσεξ λέει ότι ο αδελφός του ανησυχούσε τόσο πολύ για το τι έλεγε στις εμπιστευτικές συνεδρίες του, που ζήτησε ακόμη και να έρθει μαζί του σε μία από αυτές.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συνάντησαν αρκετούς εφήβους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Open Door, το οποίο χρησιμοποιεί τέχνες και χορό για να βοηθήσει στην ψυχική υγεία.

Η «Sun» ανέφερε ότι η Κέιτ ρώτησε: «Βοήθησε το γράψιμο μουσικής και η συμμετοχή σε αυτά τα εργαστήρια; Βοήθησε στην προσωπική σας ζωή»;

Ένα αγόρι απάντησε ότι η χρήση της μουσικής ως θεραπευτικό εργαλείο τον βοηθά να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από κάτι που του αρέσει. «Το να παράγεις μουσική και να βγάζεις προς τα έξω αυτά που νιώθεις είναι καλύτερο από το να τα λες σε μια κλινική ατμόσφαιρα. Μπορώ να το εκφράσω με λέξεις. Αυτό ήταν δύσκολο να το εξηγήσω».

Και η Κέιτ Μίντλετον απάντησε… πατώντας κάτω τον Χάρι: «Οι διαλεκτικές θεραπείες δεν λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους, δεν είναι για όλους. Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει επιλογή από θεραπείες». Ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε στο βιβλίο του ότι κάλεσε τον ψυχολόγο του αφού δέχθηκε επίθεση από τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, έπειτα από έναν έντονο καβγά.

www.iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου