Thursday, 23 September, 2021
Τελευταίες Ειδήσεις

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει καιρό

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να ανακοίνωσαν χθες ότι παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο η κρίση στη σχέση τους κρατάει εδώ και μήνες

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους έχουν πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τους τελευταίους μήνες ζούσαν συμβατικά.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της, βρέθηκε στα Χανιά μαζί με τη 10χρονη κόρη της και τον 5χρονο γιο της, χωρίς τον πρώην-πλέον-σύζυγό της.
Η ανακοίνωση του διαζυγίου
«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.
Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».
Στις αρχές Μαΐου, μάλιστα, είχε προηγηθεί ο… τηλεοπτικός χωρισμός του ζευγαριού, όταν ο Κρατερός Κατσούλης είχε αναφέρει ότι θέλει να αφιερωθεί στα γυρίσματα της ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».
«Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μου ημέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που είχε ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια και κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star. Ο κύριος λόγος, που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες των γυρισμάτων είναι τέτοιες, που θα ήταν αδύνατο να το πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είχε δηλώσει.
Την ανακοίνωση για την αποχώρησή του, ακολούθησαν τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου. Αν κι εκείνη απέδωσε την συγκίνησή της στην αποχώρηση του επί χρόνια συνεργάτη της, μάλλον ο λόγος τελικά είναι βαθύτερος. Ίσως έκλαιγε, γιατί εκείνη ήταν η τελευταία φορά, που οι δυο τους εμφανίστηκαν σαν ζευγάρι, σαν τηλεοπτικό δίδυμο.
«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο… Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται», είπε δακρυσμένη.
Στο φινάλε της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς, που πέρασε και άφησε πολλές «σπόντες». Αν και οι περισσότεροι τότε, δεν κατάλαβαν σε τι ακριβώς αναφερόταν, σήμερα είναι ξεκάθαρο.
«Είμαι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος πορεύεται με αγάπη, ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή την στιγμή, αισθάνομαι και αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου, θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμάω. Ξέρω να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες, τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, μάλλον αναφερόμενη στις δυσκολίες του γάμου της… αν και έριξε τις… μπηχτές της και στο κανάλι!

e-daily.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου