Friday, 26 July, 2024

Νεκρός ο Chance Perdomo σε τροχαίο δυστύχημα

Θλίψη στον κόσμο του θεάματος και της τηλεόρασης στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος σε ηλικία μόλις 27 ετών του ηθοποιού Chance Perdomo (Τσανς Πέρντομο).

Όπως αναφέρει η Daily Star, ο νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση του πρόωρου θανάτου του Τσανς Πέρντομο ως αποτέλεσμα ενός δυστυχήματος με μοτοσικλέτα. Οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι δεν εμπλέκονται άλλα άτομα στο μοιραίο τροχαίο. Το πάθος του για τις τέχνες και η ακόρεστη όρεξη για ζωή έγιναν αισθητά από όλους όσοι τον γνώριζαν και η ζεστασιά του θα συνεχιστεί σε όσους αγαπούσε περισσότερο. Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους γιου και αδερφού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του αδικοχαμένου ηθοποιού.
Ο Πέρντομο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρού μήκους ταινία «Longfield Drive» στον ρόλο του Rodell το 2016 και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές όπως τα «Gen V», «Midsomer Murders» και «Chilling Adventures of Sabrina».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου