Wednesday, 24 April, 2024

Οργή στο twitter για τον Σάββα Πούμπουρα: «Αντί να κάθεσαι σπίτι πήγαινε να δουλέψεις δωρεάν»

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του Σάββα Πούμπουρα για τα εργασιακά.

Ο Σάββας Πούμπουρας τοποθετήθηκε για τα εργασιακά με ένα video στο Instagram το οποίο εξόργισε πολύ κόσμο που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στο Twitter.
Συγκεκριμένα, ο τηλεπαρουσιαστής ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία.
Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία»;
Αυτό έφερε μεγάλες αντιδράσεις με πλήθος κόσμου να του «απαντά» στο twitter:
-Μίλησε για εργασία ο άνθρωπος,ο οποίος έκανε κακόγουστες (μάλλον στοιμένες) φάρσες,δούλεψε με την Σπυροπούλου και δεν τον έχει επηρεάσει η παδημία οικονομικά καθόλου. Αφού θεωρείς ότι δεν πρέπει να πληρώνονται όσοι δουλεύον,τράβα δούλεψε εσύ χωρίς μισθό, #πουμπουρας
-Ωραιος Κοιμωμενος, Αν έχει χιούμορ το αφεντικό του πάντως, θα του πει ότι δεν μπορεί να τον πληρώνει πλέον σε χρήμα, αλλά σε γνωριμίες και σε δημιουργική απασχόληση του χρόνου του.
-Σωτήρης Π. Είπε κάποιος #πουμπουρας να δουλέψουμε χωρίς μισθό.
Προτείνω:
Τη Δευτέρα να κάνει 12ωρο οικοδομή
Τη τρίτη 16ωρο σε χωράφι
Τη Τετάρτη 10ωρο σε SM
Για μισθό προτείνω να δίνει 300€ στα αφεντικά του την ημέρα.
Πουμπουρα πώς βρίσκεις τη πρόταση μου;
-ʍքǟȶɦǟֆ Είσαι άνεργος και δεν έχεις να πληρώσεις το νοίκι σου και να προσφέρεις τα ελάχιστα στα παιδιά σου;
Ο Σάββας Πούμπουρας σου έχει τη λύση: Τράβα να δουλέψεις ΔΩΡΕΑΝ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου