Wednesday, 4 August, 2021

Έπιπλα-Γραφεία

Για πολλούς από εμάς, δεν είναι λίγες οι φορές που γυρίζουμε εξουθενωμένοι από την δουλειά στο σπίτι μας και όπως ήρθαμε… θέλουμε να φύγουμε αμέσως!

Είναι πολύ σημαντικό ο χώρος του σπιτιού μας να εμπνέει ηρεμία και όπου να σταθούμε να είμαστε σίγουροι για την άνεση που θα μας προσφέρει. Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος, όπου μετά από μια κουραστική μέρα, δεν θα ήθελε να ξαπλώσει σε έναν άνετο καναπέ για να διαβάσει ένα βιβλίο ή να δει λίγο τηλεόραση και να χαλαρώσει. Επί της ουσίας, τα έπιπλα στο σπίτι μας, παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Πολλοί παίρνουν αψήφιστα το γεγονός, ότι ένα ποιοτικό έπιπλο αποτελεί επένδυση στην οικία τους, με αποτέλεσμα όταν σε κάτι δεν του δίνουμε την σημασία που του αξίζει, αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή, θα μας προδώσει. Η ποιότητα στην προκειμένη παίζει καθοριστικό ρόλο για ότι αγορά θα κάνουμε. Άρα η σωστή επιλογή είναι να διαλέξουμε ένα καναπέ, όπου όταν καθίσουμε πάνω του, να αισθανόμαστε ότι «πετάμε». Και αυτό δεν ισχύει μονάχα για αυτόν, αλλά για όλα τα έπιπλα που θα επιλέξουμε!Ας πετάξουμε λοιπόν το τραπεζάκι που βρήκαμε πρόχειρο και το χρησιμοποιούμε για να τοποθετούμε τη τηλεόραση και στη θέση του να βάλουμε ένα ποιοτικό έπιπλο tv, όπου θα μπορούμε παράλληλα να τοποθετήσουμε και το homecinemaπου πάντα ονειρευόμασταν, για να βλέπουμε τις σειρές και τις ταινίες που αγαπάμε, έχοντας ήχο… σαν του κινηματογράφου! Μπροστά από τον καναπέ, ένα όμορφο γυάλινο ή ακόμα και ξύλινο, τραπεζάκι σαλονιού, για να ακουμπάμε τον αγαπημένο μας καφέ όταν χαλαρώνουμε ή και το ποτό μας, τα βράδια εκείνα που θέλουμε να τα απολαύσουμε. Δεν τελειώνουμε εκεί όμως, μιας και το σπίτι μας δεν αποτελείται μόνο από αυτά. Πρέπει να δώσουμε εξίσου την ίδια βάση, στην κουζίνα μας, όπου το τραπέζι και οι καρέκλες που θα επιλέξουμε, θα είναι πάντα με γνώμονα την ανθεκτικότητα στο χρόνο και την άνεση και έπειτα στο design, μιας και δε σπαταλάμε πολλές ώρες της μέρας μας, καθήμενοι εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τον μπουφέ, την βιβλιοθήκη, το σύνθετο του σαλονιού αλλά όχι για το γραφείο μας.

Τα γραφεία για το καθένα, είναι ένα κομμάτι όπου περνάμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας σε αυτά. Κάποιοι το χρησιμοποιούν γιατί εργάζονται σε αυτό… είτε είναι δικηγόροι, είτε γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί ή αρχιτέκτονες και διάφορα άλλα επαγγέλματα. Άλλοι, κυρίως οι μικροί μας φίλοι, το έχουν σαν το προσωπικό τους ναό, γιατί σε αυτό παίζουν τα βιντεοπαιχνίδια τους ή διαβάζουν τα μαθήματά τους όταν έρθει η σχολική χρονιά. Για αυτό, είναι πρέπον να επενδύσουμε σε γραφεία που θα μπορούμε να τα έχουμε στη κατοχή μας για πάρα πολλά χρόνια και όχι να αγοράσουμε κάτι ευτελές, που θα το πετάξουμε σύντομα. Συνιστούμε να επιλέξετε ένα ξύλινο ποιοτικό γραφείο και όχι από νοβοπάν ή χαρτοκυψέλη, μιας και τα δύο τελευταία, φθείρονται πάρα πολύ εύκολα, είτε από την υγρασία, είτε από ένα ατυχές χτύπημα.

Έχοντας κάνει τις πιο σωστές επιλογές για την ανανέωση του χώρου σας, θα δείτε ότι στις μέρες μας πλέον, οτιδήποτε ποιοτικό δε χρειάζεται να το πληρώσετε ακριβά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου