Friday, 28 June, 2024

Παλαιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, μέσα στο ρινγκ και εκείνη…

Ένας Τσέχος παλαιστής του ΜΜΑ θεώρησε καλή ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του μέσα στο ρινγκ μετά από ήττα του στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Τσέχος Λούκας Μπόκοβατς έκανε πρόταση γάμου στη φίλη του μπροστά σε 20.000 οπαδούς μετά την ήττα του. Σε μια προσπάθεια να σώσει λίγη δόξα από τη βραδιά, η αμήχανη στιγμή ήρθε αμέσως μετά την ήττα του Τσέχου στον αγώνα του τουρνουά Clash of the Stars στην Τσεχία.

Το βίντεο, που γυρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, δείχνει τον «Bukys» να γονατίζει και να βγάζει ένα δαχτυλίδι, ενώ η φίλη του στέκεται μπροστά του. Μετά από λίγα λεπτά, εκείνη μιλάει σε ένα μικρόφωνο και απορρίπτει την πρόταση του Μπούκοβατς, ενώ το κοινό ξεσπά σε ένα μείγμα ζητωκραυγών και αποδοκιμασιών.

«Μετά από όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα», είπε, σύμφωνα με τους μεταφραστές και πρόσθεσε: «Λέω όχι». Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μπούκοβατς την είχε απατήσει και ανέφερε το όνομα της άλλης γυναίκας μπροστά στο πλήθος Ο παλαιστής κοιτάζει κάτω, συντετριμμένος, καθώς ένα άτομο έξω από το κλουβί προσπαθούσε να βρέξει τη νεαρή γυναίκα με νερό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.