Saturday, 20 April, 2024

Καλδερεμτζή Δέσποινα, υπ. Περιφερειακή σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Απ. Τζιτζικώστα

Η Δέσποινα Καλδερεμτζή, ασφαλιστική σύμβουλος, δημοτική σύμβουλος του ΔΣ Αλμωπίας, συμμετέχει ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος

με τον Συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Γνωστή στα Αυτοδιοικητικά, με δυνατό λόγο και άποψη, η κα Καλδερεμτζή τονίζει σχετικά:

«Αποδέχθηκα την τιμητική για μένα πρόταση από τον νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα να κατέλθω ως υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Αλληλεγγύη». Το γεγονός ότι συμμετέχω σε μια ήδη δυνατή ομάδα, μου δίνει ώθηση να συνεχίσω το έργο για την Πέλλα με σεβασμό και σκληρή δουλειά, πάντα με τη δική σας στήριξη.

Συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές από το 2010 και όντας πρόεδρος Ν.Π. και Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, στόχος της συνεχούς ενασχόλησης μου ήταν πάντα να συμβάλλω στο κοινό καλό και τη βελτίωση των συνθηκών του τόπου μου.

Αυτό επιθυμώ και με την εκλογή μου ως Περιφερειακή σύμβουλος της Π.Ε. Πέλλας. Να συμβάλλω υπεύθυνα με όλες μου τις δυνάμεις για μια ισχυρή Περιφέρεια. Προσκαλώ κάθε συμπολίτη μας να συνδράμει στον αγώνα μας ενεργά, στηρίζοντας με την ψήφο σας τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα και εμένα προσωπικά, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου