Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Παπανικολάου, Υπ. βουλευτής ΚΙΝΑΛ: Ζητώ να πορευτούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια

Ο Νίκος Παπανικολάου, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Πέλλας, δηλώνει:
Σε μια περίοδο όπου η αξιοπρέπεια και η υπευθυνότητα στην πολιτική υπαναχωρούν στο λαϊκισμό και στη συντήρηση, η ανάγκη για μια καθαρή προοδευτική πρόταση είναι το ζητούμενο για τη χώρα και την κοινωνία.
Σε αυτή την αναγκαιότητα το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, καταθέτει με μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πολιτική πρόταση, ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες που απαντά αξιόπιστα στις προκλήσεις της εποχής.
Στις προσεχείς εθνικές εκλογές έχουμε χρέος να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση, να αποτρέψουμε τη συνέχιση μιας πολιτικής και τις επιλεκτικές παρεμβάσεις αυτής που απλά μεταθέτουν τη λύση των μεγάλων αλλά και καθημερινών ζητημάτων ουσίας στο μέλλον, να εμποδίσουμε την ακροδεξιά να επιβάλει τη δική της ατζέντα στον πολιτικό διάλογο, να αντισταθούμε στον λαϊκισμό και στη χειραγώγηση της κοινωνίας που συντελείται τα τελευταία χρόνια με απροκάλυπτο τρόπο μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Σε αυτές τις εκλογές στέλνουμε ισχυρό μήνυμα δημοκρατικής προοδευτικής διακυβέρνησης, ενισχύοντας τις δυνάμεις του Κινήματος Αλλαγής, σε κάθε νομό της χώρας.
Στον αγώνα αυτό δίνω τη μάχη μαζί με τους πολίτες της Πέλλας, γυναίκες και άνδρες, νέους και νέες, μαζί με όλους και όλες που πιστεύουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο και μπορούμε να το διεκδικήσουμε με αγώνα και ελπίδα.
Αποδέχτηκα την πρόταση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά και συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Πέλλας, αξιοποιώντας ως εφόδιο τη γνώση και τις εμπειρίες, που αποκόμισα από την πολύχρονη παρουσία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους κοινωνικούς φορείς, την επαγγελματική μου σταδιοδρομία και την καθημερινή συναναστροφή μου με τους πολίτες.
Χωρίς καμία έκπτωση στις βασικές Αρχές και Αξίες που υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια, ζητώ να πορευτούμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα, με ήθος και αξιοπρέπεια, με αληθινό λόγο και αξιόπιστες προτάσεις που αγγίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη της Πέλλας και φυσικά με την ελπίδα ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για όλους.
Νικόλαος Παπανικολάου
Υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Νομού Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου