Friday, 29 March, 2024

Σε κλίμα ευφορίας, η συνάντηση φίλων με τον υπ. βουλευτή Στάθη Φουντουκίδη στα Γιαννιτσά

Επικοινωνία και επαφή με φίλους λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, είχε το βράδυ της Τρίτης, 2 Ιουλίου

ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία, Στάθης Φουντουκίδης.

Με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση, ο Στάθης Φουντουκίδης υποδέχθηκε τους πολιτικούς φίλους και ανθρώπους που θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά, στο MeXrwma cafe στα Γιαννιτσά.Ο κ. Φουντουκίδης άκουσε με προσοχή την καθεμία και τον καθένα. Έγινε αποδέκτης μηνυμάτων αγάπης και αμέριστης στήριξης στο πρόσωπό του από ανθρώπους κάθε ηλικίας που ήρθαν, του έσφιξαν το χέρι και τον επαίνεσαν για τον ήρεμο, τίμιο και καθαρό χαρακτήρα του.
Τον συνεχάρησαν για τον προεκλογικό του αγώνα που εισάγει νέο ήθος και σέβεται πρώτα τον πολίτη – ψηφοφόρο. Ιδιαιτέρως, οι νέοι έδειξαν ενθουσιασμό για τον Στάθη που είναι ένας από αυτούς και βιώνουν την ίδια πραγματικότητα που χρειάζεται, επιτακτικά, αλλαγή.
Ο κόσμος της Πέλλας έχει ανάγκη την αλλαγή στην εξουσία. Έχει ανάγκη από ειλικρινή και καθαρό, πολιτικό λόγο και όχι από υποσχεσιολογίες και μονόλογο χωρίς ουσία.

Μια συνάντηση με νόημα και θέμα, για μια Πέλλα περήφανη, πιο φωτεινή μετά την 7η Ιουλίου, σε τροχιά ανάπτυξης, όπως πρέπει και όπως αξίζει να τη δουν όλοι οι πολίτες του νομού! Μαζί με τον Στάθη Φουντουκίδη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου