Friday, 29 March, 2024

Τεκτερίδης Γαβριήλ, υπ. Περιφερειακός σύμβουλος του Συνδυασμού “Πράξεις για τη Μακεδονία”

Ο Γαβριήλ Τεκτερίδης, πρώην δήμαρχος Κύρρου, κατέρχεται ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος  του Συνδυασμού  “Πράξεις για τη Μακεδονία”

της παράταξης του Χρήστου Παπαστεργίου, με τον οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Πέλλας. 

Μια “ πρόταση προοδευτική και ενωτική” και επιδιώκει  «τη συμμετοχή στην πράξη, την κοινωνική λογοδοσία την αναδιαμόρφωση και τη συνεχή επικοινωνία πολιτών και διοίκησης» όπως αναφέρει.

Σε μια μίνι συνέντευξη ο κ. Τεκτερίδης, μιλά για την απόφαση να συμμετέχει στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, την περίοδο από το 1987 και μετά που ανέλαβε ως πρόεδρος την ευθύνη για τις πηγές Αραβησσού, φτάνοντας να φυλακιστεί για τον αγώνα που έδωσε…

Για τη συμμετοχή του στον Συνδυασμό “Πράξεις” 

«Εκτίμησα ότι ο Χρήστος Παπαστεργίου είναι ένας αξιόλογος συνεργάτης, με στόχους και αφοσίωση και με αυτή την εκτίμηση αποφάσισα να κατέλθω υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Πράξεις» στο Νομό Πέλλας, προκειμένου να δώσουμε ελπίδα στις εξελίξεις που υπάρχουν καθώς γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια είναι ένας φορέας διαχείρισης, δεύτερη εξουσία στον τόπο στα αναπτυξιακά προγράμματα… η κατεύθυνσή μου θα είναι κύρια ο πρωτογενής τομέας, που είναι η γεωργία, και έχει ανάγκη από στήριξη στο νομό μας, με σαφή σχεδιασμό από την παράταξη μας».

Επιπλέον, μέλημα του ίδιου, όσο και του Συνδυασμού του κ. Τεκτερίδη, όπως σημείωσε, οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις τους από τη δυσβάσταχτη φορολογία και ο επιστημονικός κλάδος…

Κριτική στον Απ. Τζιτζικώστα 

Ασκώντας κριτική στον νυν περιφερειάρχη υποστήριξε πως ο Απ. Τζιτζικώστας και η διοίκηση του, απέτυχαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων, με μηδενική αναπτυξιακή προοπτική στους 7 νομούς ευθύνης τους, κρατώντας ψηλά μόνο το επικοινωνιακό “παιχνίδι”.

Η επιτυχημένη θητεία του ως πρόεδρος Αραβησσού και ως δήμαρχος Κύρρου

Αναφερόμενος στη θητεία του ως πρόεδρος της Αραβησσού, μίλησε για τις πηγές και την αξία τους που έφτασε μάλιστα να φυλακιστεί για τον αγώνα που έδωσε το 1987, την άρδευση, έκτασης 2.500 στρεμμάτων, που πρότερα ήταν εγκαταλελειμμένα με την εγκατάσταση της ΕΥΑΘ, … «Ανατρέψαμε όλα τα καθεστώτα και αρδεύσαμε όλη την περιοχή και σήμερα όλοι οι αγρότες της περιοχής έχουν ένα εισόδημα… Στον δήμο από το 2003, ο κόσμος μας εμπιστεύθηκε και λειτουργήσαμε σωστά…».

«Σήμερα ζητώντας την ψήφο σας δηλώνω ότι αφοσιώνομαι και αναλαμβάνω την ευθύνη για την επόμενη μέρα. Δηλώνω ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα συνεργαστώ με αυτούς που οι πολίτες της Πέλλας, θα αναδείξουν συμβούλους, προσπαθώντας για το καλύτερο για τον τόπο μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου