Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ βαριά τραυματισμένος 16χρονος συνεπιβάτης μηχανής μετά από καταδίωξη

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 16χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ ένας ακόμα 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, εξετράπη της πορείας της, μετά από καταδίωξη, έξω από τα Μουδανιά, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε γύρω στις 23:00 το βράδυ όταν περιπολικό που πραγματοποιούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή των Μουδανιών, εντόπισε μοτοσικλέτα η οποία κινείτο χωρίς φως στο πίσω μέρος της, χωρίς πινακίδα και πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο όχημα επέβαιναν δύο νεαροί, ο 18χρονος οδηγός και ο 16χρονος συνεπιβάτης ο οποίος φέρεται να είχε προτεταμένο όπλο.

Με ηχητικές και φωτεινές προειδοποιήσεις οι αστυνομικοί εκκίνησαν τη διαδικασία ελέγχου, όμως η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία της. Αφού πέρασαν τον οικισμό των Μουδανιών, η καταδίωξη συνεχίστηκε προς την Παλιά Εθνική με κατεύθυνση προς Διονυσίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρά τις επανειλημμένες ηχητικές και φωτεινές προειδοποιήσεις από το περιπολικό της ΕΛΑΣ, το οποίο-όπως τονίζουν- ήταν σε απόσταση ασφαλείας από τη μηχανή εκείνη δεν σταματούσε. Στον δρόμο προς Διονυσίου η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε χωράφι. Στο σημείο εντοπίστηκε και το πιστόλι, το οποίο αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ρέπλικα. Οι δύο νεαροί νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο ΑΧΕΠΑ ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου