Κορμός σοκολάτας με ταχίνι μέλι και korn flaces
Υλικά
450 γρ ταχίνι
200 γρ μέλι
200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
300 γρ κορνφλέικς
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
Τεμαχιζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
Προσθέτουμε και τα κορνφλέικς και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας