Μανιτάρια βουτύρου σε σάλτσα κρεμμυδιού
Υλικά:
400 γρ. μανιτάρια (κομμένα στα 4)
2 κρεμμύδια ξερά (πολτοποιημένα)
1 σκελίδα σκόρδου (πολτοποιημένη)
ελαιόλαδο
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι καγιέν
μαιντανό ψιλοκομμένο
θυμάρι
1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση:
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ελαιόλαδο και μόλις γυαλίσει καλά προσθέτουμε τα μανιτάρια.
-Κάνουμε βόλτες με την κουτάλα μας μέχρι να αρχίσει το μανιτάρι να χάνει υγρασία και να μείνει στο μισό του μέγεθος.
-Σειρά έχει ο κύβος μας με τα υπόλοιπα μπαχαρικά, το θυμάρι και ο μαιντανός. Καλό ανακάτεμα και στο τέλος το βουτυράκι. Ίσα να λάμψει από γυαλάδα το μανιτάρι μας.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας