Τι χρειαζόμαστε:
1 πακέτο σφολιατάκια στρογγυλά
1/4 κιμά περίπου
1 κρεμμύδι ξερό
λίγη κανέλα
σκορδο σε σκόνη (ένα κοφτό του γλυκού)
αλάτι
πιπέρι
Για την μπεσαμέλ
1 ποτήρι γάλα
2 κ. σ. αλεύρι
1 κ. σ. βούτυρο
1 αβγό
λίγο μοσχοκάρυδο
αλατοπιπερο
Πώς το κάνουμε:
Βουτυρώνετε ένα ταψί με θήκες για μάφινς και βαζετε τα σφολιατάκια. Μαγειρεύτε τον κιμά και αφήνετε λίγο να κρυώσει. Φτιάχνετε την μπεσαμέλ.
Βάζετε τον κιμά στα σφολιατάκια και τελειώνετε με μπεσαμέλ σε κάθε ταρτάκι. Ψήνετε στους 180* για 35 λεπτά περίπου.
Μοιραστείτε με τους φίλους σας