Saturday, 28 September, 2024

Διονύσης Σταμενίτης: Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Πρωθυπουργό

Διονύσης Σταμενίτης: Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,

ο οποίος επιβεβαίωσε εκ νέου τη βαρύτητα που προσδίδει η κυβέρνησή τη ΝΔ στην αγροτική πολιτική και στη συνολική ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα.
Βελτίωση και αναπροσαρμογή της νέας ΚΑΠ, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με τη μείωση του κόστους των λιπασμάτων-ζωοτροφών, παρεμβάσεις για κόστος ενέργειας αλλά και προσαρμογή των πολιτικών μας στα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κλιματική κρίση, είναι οι κεντρικοί άξονες του σχεδιασμού μας.
Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου, στους αγρότες μας, στους κτηνοτρόφους μας, στους αλιείς μας, ακούγοντας τα αιτήματά τους και αντιμετωπίζοντας δομικά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το κόστος παραγωγής.
Ήδη τους τελευταίους ένδεκα μήνες το ΥΠΑΑΤ ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες, με τις άμεσες παρεμβάσεις τροποποίησης της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, να ξεχωρίζουν. Με τις σαφείς κατευθύνσεις του Πρωθυπουργού και υπό την ηγεσία του Υπουργού Κώστας Τσιάρας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, κινούμενοι σε γρήγορους ρυθμούς προς την κατεύθυνση των μεγάλων αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν και στον πρωτογενή τομέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου