Friday, 28 June, 2024

Ζευγάρι τουριστών έπαθε ηλεκτροπληξία μέσα σε υδρομασάζ. Νεκρός ο άνδρας

Σε εφιάλτη κατέληξαν οι διακοπές για δύο τουρίστες, όταν φέρεται να έπαθαν ηλεκτροπληξία σε υδρομασάζ, με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Αμερικανών τουριστών οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις διακοπές τους σε μεξικανικό θέρετρο, μεταδίδει η New York Post.

Ο 43χρονος άνδρας, τον οποίο οι αρχές προσδιόρισαν μόνο ως Jorge G., από το Ελ Πάσο του Τέξας, σκοτώθηκε και η Lizette Z, σύζυγός του, υπέστη τραυματισμούς απειλητικούς για τη ζωή της γύρω στις 10 μ.μ. στο Sonoran Sea Resort στο Πουέρτο Πενάσκο, δήλωσε η Γενική Εισαγγελία της Πολιτείας της Σονόρα, σύμφωνα με το KTSM.

Be careful when you go into swimming pools
2 people electrocuted in Sonoran Sky resort hot tub Rocky Point, Mexico. Puerto Penasco.
One person gets dragged out of the tub when the shot zooms in. Another one is face down in the water through the rest of the video. pic.twitter.com/WxSaYRotC1

— ҲMohammed Ali𓅔 (@Mohammadal19048) June 12, 2024
Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις ΗΠΑ και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε το τοπικό μέσο. Η σύζυγος είχε εγκαύματα που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι υπέστη ηλεκτροπληξία που μπορεί να προκλήθηκε από ελαττωματική καλωδίωση, ανέφερε η Γενική Εισαγγελία.

Μια μάρτυρας που γνώριζε το ζευγάρι είπε ότι τους είδε στο υπαίθριο τζακούζι, αλλά κανένας από τους δύο δεν κινούνταν, σύμφωνα με τη Γενική Εισαγγελία. Όταν η παρευρισκόμενη προσπάθησε να βοηθήσει το ζευγάρι, υπέστη σοκ από αυτό που είδε και αναγκάστηκε να καλέσει βοήθεια.

Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί επίσημα, ανέφεραν οι El Paso Times και το περιστατικό ερευνάται. Μια γυναίκα από την Αριζόνα που διέμενε στο θέρετρο, δήλωσε στην Arizona Daily Star ότι αυτή και άλλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τα θύματα, αλλά ο άνδρας δεν είχε σφυγμό όταν έφτασε. «Είχαμε μόλις βγει από την πισίνα και ο σύζυγός μου και ο γιος μου ήταν στο ίδιο ακριβώς (υδρομασάζ) περίπου μια ώρα πριν», είπε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου