Thursday, 19 September, 2024

Μια selfie οδήγησε στον θάνατο έναν 49χρονο. Κατέρρευσε το κάγκελο που στηρίχθηκε

Τραγικό τέλος βρήκε ένας Ιταλός τουρίστας στην Μπαλί, όταν έπεσε από ύψος 25 μέτρων ενώ προσπαθούσε να βγάλει selfie με την σύντροφό του σε έναν καταρράκτη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εφημερίδας The Bali Sun και της ιστοσελίδας RadarBali.com, ο Giancarlo Zicari, 49 ετών από τη Ρώμη, και η 25χρονη σύντροφός του Ilaria Biagi επισκέφθηκαν τον καταρράκτη Gajah Mas την Κυριακή, 4 Αυγούστου 2024. Γύρω στις 11:30 π.μ., το σιδερένιο κάγκελο στο οποίο στηρίζονταν για να βγάλουν μια φωτογραφία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό. Η πτώση τους ισοδυναμούσε με το ύψος ενός οκταώροφου κτιρίου και τους οδήγησε στο έδαφος τους δημοφιλούς τουριστικού σημείου. Η Biagi επέζησε από την πτώση με ελαφριά τραύματα και κατάφερε να ανέβει πάλι στην κορυφή για να ζητήσει βοήθεια. Ωστόσο, ο σύντροφός της βρέθηκε νεκρός. Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Tabanan, επιθεωρητής Gusti Made Berata, επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ οι αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν για το ποιος έχει την ευθύνη για την ασφάλεια του κάγκελου που υποχώρησε.

Ο Zicari, μηχανικός από τη Ρώμη, και η Biagi είχαν φτάσει στον καταρράκτη μετά από υπόδειξη υπαλλήλου του θερέτρου όπου διέμεναν κοντά στην περιοχή, η οποία βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από το σημείο. Το σημείο όπου στάθηκαν για να βγάλουν selfie είχε δύο ξύλινα καθίσματα δίπλα στο σιδερένιο κάγκελο που προοριζόταν για την αποτροπή πτώσεων.
Η οικογένεια του Zicari αρνήθηκε να γίνει νεκροψία και βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής της σορού του στην Ιταλία. Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη λίγες εβδομάδες μετά από άλλο περιστατικό, με έναν 17χρονο τουρίστα από την Κίνα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από μονοπάτι σε βράχο στο Μπαλί κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου