Thursday, 19 September, 2024

Οι εξωτικές διακοπές στη Χαβάη, εφιάλτης. Πνίγηκαν 26χρονη έγκυος και ο σύζυγός της

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Χαβάη όπου ένα νέο ζευγάρι

πνίγηκε κατά την διάρκεια των διακοπών του.

Οι κάτοικοι της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, Ilya και Sophia Tsaruk, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της, πνίγηκαν ανοιχτά του Μάουι. Το ζευγάρι κολυμπούσε στον τροπικό παράδεισο, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και τους οικείους τους.

Οι πυροσβέστες του Μάουι και οι ομάδες διάσωσης κλήθηκαν να βοηθήσουν «κολυμβητές που βρίσκονται σε κίνδυνο». Οι διασώστες εντόπισαν την 26χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και την έβγαλαν στην ακτή. Αμέσως μετά βρήκαν και ανέσυραν από τον βυθό της θάλασσας περίπου 150 μέτρα από την ακτή τον 25χρονο σύζυγό της. Ο θάνατος του ζευγαριού διαπιστώθηκε στην παραλία. Και στους δύο έγινε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση αλλά ήταν αργά.
Το ζευγάρι αφήνει πίσω του έναν γιο 18 μηνών, τον Λόγκαν, ο οποίος ήταν με τη θεία και τον θείο του όταν συνέβη η τραγωδία. Η Σοφία ήταν έγκυος σε ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με τον Andrey Tupikov, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για τα έξοδα της κηδείας τους και μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού με τον γιο τους. Σε αυτή η Σοφία ποζάρει κρατώντας την κοιλιά της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.