Monday, 24 June, 2024

Σοκ σε κρουαζιερόπλοιο: Δoλοφóνnσε το νεογέννητο μωρό της και το έκρυψε στην καμπίνα

Αντιμέτωπες με ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε σε κρουαζιερόπλοιο με θύμα ένα νεογέννητο βρέφος υπό μυστηριώδεις συνθήκες, βρίσκονται οι αρχές στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τις αναφορές, μια γυναίκα που εργάζεται στο κρουαζιερόπλοιο φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο παιδί της.

Η γυναίκα, που απασχολούνταν στο πλοίο Silver Whisper με σημαία από τις Μπαχάμες, σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας La Stampa, φέρεται να δολοφόνησε το νεογέννητο βρέφος της, μόλις δύο ημερών, το οποίο γέννησε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κρατώντας κρυφή την εγκυμοσύνη της από όλους.

Το σώμα του νεογέννητου βρέθηκε εντός της καμπίνας που μοιραζόταν η μητέρα με άλλα μέλη του πληρώματος. Μετά την άφιξη της αστυνομίας με περιπολικό στο πλοίο Silver Whisper στην ανοιχτή θάλασσα, διενεργήθηκε έρευνα στην καμπίνα και σε άλλους χώρους του πλοίου, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών εξετάσεων. Οι αρχές έχουν λάβει τις πρώτες μαρτυρίες και οι έρευνες συνεχίζονται πλέον στην ξηρά.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου, ενώ βρισκόταν στα ανοικτά της Τοσκάνης, για το περιστατικό. Κατέφθασαν με τοχαχύπλοο και διαπίστωσαν τη γυναίκα σε κατάσταση σύγχυσης, εντοπίζοντας το νεογέννητο παιδί νεκρό. Συλλέγοντας αποδεικτικά στοιχεία, η ύποπτη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Γκροσέτο, ενώ το πλοίο απέπλευσε για να συνεχίσει το ταξίδι του. Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο “Misericordia” για τη νεκροψία-νεκροτομή. Αρχική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος δεν προήλθε από ασφυξία, αλλά από αμέλεια, καθώς η μητέρα άφησε το παιδί να πεθάνει χωρίς ιατρική φροντίδα ή τροφή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου