Sunday, 8 September, 2024

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης μετά την επίθεση, σε συνεργάτιδα του Γεωργιάδη

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τίθεται ο Παύλος Πολάκης, μετά και τη φραστική επίθεσης που εξαπέλυσε σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την απόφαση εισηγήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο πρόεδρος την Κ.Ο. του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, το έθεσε εκτός της Κ.Ο.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο”.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Αθηνά Λινού και ζήτησε συγγνώμη
«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο «αψύς Κρητικός» και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση των μελών της επιτροπής.

Η παρευρισκόμενη Αθήνα Λινού έσπευσε να υπερασπιστεί τη γυναίκα συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη και με δάκρυα στα μάτια τής ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας:

«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας, και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου