Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Λινού: Παρέδωσε τα στοιχεία του Ινστιτούτου της: “Εχει προσφέρει 18 εκατ. γεύματα σε 200.000 παιδιά”

Απάντηση στις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis»

δίνει μέσω ανάρτησης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού.

Νωρίτερα μιλώντας στο in.gr, η Αθηνά Λινού τόνισε την πρόθεσή της να μηνύσει τόσο τον Παύλο Πολάκη, όσο και ΜΜΕ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της σημειώνει πως παρέδωσε όλα τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ χαρακτηρίζει «ψέματα» τα όσα καταγγέλλει τις τελευταίες ημέρες ο Παύλος Πολάκης. «Είναι πλέον προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, αλλά εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες και στο να επουλώσουν πληγωμένα “εγώ”, θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας» υπογραμμίζει η κα Λινού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αθηνάς Λινού
Χθες το μεσημέρι, και για πρώτη φορά, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου κ. Κασσελάκη, κ. Καπνισάκης, μου ζήτησε οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis. Σήμερα, παραδόθηκαν στον Πρόεδρο 459 σελίδες με όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, καθώς, όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, κάθε έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος. Όσον αφορά στα συνεχιζόμενα ψέματα, τα οποία είναι πλέον προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, αλλά εξυπηρετούν πολιτικές φιλοδοξίες και στο να επουλώσουν πληγωμένα “εγώ”, θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με μόνο σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας.

Και οφείλω να τονίσω για άλλη μια φορά τα εξής σε όσους με προσωπικό και πολιτικό δόλο προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν: Το Ινστιτούτο Prolepsis δεν είναι επιχείρηση, δεν έχει κέρδη, ούτε μπορεί να έχει κέρδη, βάσει της νομοθεσίας και του καταστατικού του ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ). Επίσης, ως Πρόεδρος του Ινστιτούτου -θέση που άφησα στις 19/5/23-δεν έχω λάβει ποτέ μισθό. Το πρόγραμμα “ΔΙΑΤΡΟΦΗ” επιχορηγείται από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, ιδρύματα και μεμονωμένους δωρητές. Χάρη σε αυτές τις δωρεές, από το 2012 το Ινστιτούτο έχει προσφέρει 18 εκατομμύρια γεύματα σε σχεδόν 200.000 παιδιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου