Monday, 23 September, 2024

Μειωμένη η κίνηση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, Ανδρουλάκης-Παπανδρέου οι δύο υποψήφιοι

Με μειωμένη κίνηση σε σχέση με την αντίστοιχη ώρα την περασμένη Κυριακή, προσέρχονται στις κάλπες των εκλογικών τμημάτων

από το πρωί τα μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να αναδείξουν με την νέα τους ψήφο τον επόμενο αρχηγό του κόμματος, ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου. Μέχρι στιγμής, έχουν ψηφίσει περί τις 70.000.
Ειδικότερα, η κίνηση φαίνεται να είναι μειωμένη περίπου κατά 20%, ωστόσο αναμένεται να αυξηθεί έως το απόγευμα.
Σήμερα, όπως αναμενόταν, δεν παρατηρούνται ουρές και καθυστερήσεις στα εκλογικά τμήματα. Και αυτό διότι μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα έχουν δικαίωμα ψήφου σήμερα, καθώς ήδη είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα εκτός αν απαιτηθεί η διαδικασία να παραταθεί. Τα πρώτα αποτέλεσμα αναμένονται μιάμιση ώρα αφού κλείσουν οι κάλπες.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες σήμερα δεν θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο και καλούνται να έχουν μόνο ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για να γίνει η ταυτοπροσωπία τους. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο ένας εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, μίλησε με τους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, όπου ψήφισε, και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα, ενώ όπως είπε η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη. Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε μια καθαρή εντολή για να «ξανακάνουμε ισχυρή και ζωντανή τη παράταξη».
Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Νίκαια ο Γιώργος Παπανδρέου
Το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημαρχείο της Νίκαιας, άσκησε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου.
Μετά την ψηφοφορία, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως «την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή που είχαμε, στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια μεγάλη παράταξη, που θα είναι ευεργετική για τον τόπο».
Εκλογές ΚΙΝΑΛ δηλώσεις Παπανδρέου
Και συνέχισε: «Σήμερα, όλοι οι δημοκράτες στις κάλπες, ψηφίζουμε για μια ισχυρή ηγεσία του κινήματος, με ισχυρή φωνή στη βουλή, για μια δίκαιη και πράσινη κοινωνία. Από αύριο μας περιμένουν πολλή δουλειά και νέοι αγώνες για την Ελλάδα της δικαιοσύνης, της προκοπής και της ανθρωπιάς».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου