Monday, 23 September, 2024

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για μεταναστευτικό: Πού έχει εξαφανιστεί ο Τσίπρας; Πετάει χαρταετό;

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας , σχολιάζοντας τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για τα λάθη της κυβέρνησης στη διαχείριση του μεταναστευτικού σημειώνουν:

«Από όλο αυτό το παραλήρημα κρατάμε το 10ο σημείο, το οποίο μόνο ως αστείο μπορεί να εκληφθεί. Αλήθεια, ο κ. Τσίπρας που έχει εξαφανιστεί αυτές τις κρίσιμες στιγμές; Πετάει χαρταετό»;  Σημειώνεται ότι το δέκατο σημείο της κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί το γεγονός «ότι έχει απέναντί της έχει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση έτοιμη «να βάλει πλάτη», όπως έχουμε επανειλημμένα δηλώσει, αρκεί ο κ. Μητσοτάκης να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή διαχείριση, τη μικροκομματική λογική και τον αυταρχισμό που όχι μόνο δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα αλλά επιδεινώνουν διαρκώς τα προβλήματα».

Τσίπρας: Πέρασε τα Κούλουμα στην Γκούρα Κορινθίας
O Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για Κούλουμα στη Γκούρα Κορινθίας, κάνοντας έτσι μίνι διακοπές το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην γραφική πόλη Γκούρα Κορινθίας για να γιορτάσει τα Κούλουμα με φίλους και την οικογένεια του μένοντας σε γνωστό ξενοδοχείο. Κοντά σε αυτή τη περιοχή μάλιστα, ο τέως υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, διατηρεί εξοχικό. Ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε την Καθαρά Δευτέρα από την πόλη της Κορινθίας για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στην πρωτεύουσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου