Friday, 28 June, 2024

Παρουσίασε το πόθεν έσχες του ο Κασσελάκης. «Καλώ τον Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο»

Την περιουσιακή του κατάσταση παρουσίασε σε… γιγαντοοθόνη από τη νέα παραλία ο Στέφανος Κασσελάκης.
Κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρέθεσε τα περιουσιακά στοιχεία του ίδιου και του συζύγου του, Τάιλερ Μάκμπεθ, εκτοξεύοντας δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλιάδες ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ.
Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.
Στ. Κασσελάκης: «Εάν αύριο κυβερνούσαμε, θα κοβόταν επιτέλους το δάχτυλο από το μέλι»
Από τη Θεσσαλονίκη ο Στέφανος Κασσελάκης, υποστήριξε ότι «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε αύριο, θα κοβόταν επιτέλους το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι».
Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Εάν κυβερνούσαμε αύριο, πάλι καλύτερα από τη ΝΔ θα πηγαίναμε. Υπάρχουν πολύ αξιόλογα στελέχη που θα αναλάμβαναν αξιόλογους τομείς: στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια. Αλλά το βασικότερο ξέρετε ποιο θα ήτανε; Θα κοβόταν επιτέλους το δάχτυλο που μπαίνει στο μέλι».
«Το κεφάλαιο έχει το δάχτυλο Στέφανε» του είπε πολίτης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Καλό το πάθος, καλύτερη η ψήφος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου