Sunday, 22 September, 2024

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χρωστάει στις τράπεζες 318 εκατ. ευρώ. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει 846.000 ευρώ

Πάνω από 140.000 πολίτες έσπευσαν σήμερα στις κάλπες για να επιλέξουν όνομα στο ΚΙΝΑΛ καλό είναι να θυμούνται ότι το πρώην ΠΑΣΟΚ άλλαξε όνομα

σε μία προσπάθεια, η εταιρία να εξαπατήσει τις τράπεζες και να γλιτώσει τα δάνεια που είχε λάβει.

Δηλαδή η αλλαγή ονόματος πέρα από πολιτική κίνηση ήταν και ένας οικονομικός ελιγμός στη διαρκή προσπάθεια να φεσώσει τις τράπεζες. Σήμερα θα επιχειρήσει να ονομασθεί εκ νέου ΠΑΣΟΚ μέσα από τη συμμετοχή των πολιτών οι οποίοι θα προστρέξουν στις κάλπες και οι οποίοι είναι εκείνοι που τελικά πληρώνουν τον λογαριασμό διά του αφανισμού τους.

Οι επιλογές στο ψηφοδέλτιο για το όνομα είναι δύο: ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ βρίσκονται στη κορυφή της λίστας χρέους των κομμάτων της Ε.Ε. με τις δανειακές υποχρεώσεις τους να έχουν εκτιναχθεί στα 318 εκατ. ευρώ και στα 343 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, σύμφωνα με τους τελευταίους ισολογισμούς τους. Με βάση τους ισολογισμούς των κομμάτων η Ν.Δ. χρωστούσε 309 εκατ. ευρώ (2019) και το ΠΑΣΟΚ 254 εκατ. ευρώ (2018), ενώ το γερμανικό SPD 48,2 εκατ. ευρώ και ακολουθούσαν τα δύο ισπανικά κόμματα PSOE 40,2 εκατ. ευρώ και PP 22,5 εκατ. ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν το 2019 στην 14η (ετοιμάζεται κι αυτός για πρωταθλητισμό)  θέση με χρέος 3,9 εκατ.

Οι δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέρχονται πλέον στα 318 εκατ… Γύρευε πόσα χρωστάει εδώ κι εκεί.

Όλα δείχνουν ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ θα εξαναγκάσουν τις τράπεζες να διαγράψουν τα χρέη τους-ό,τι έγινε τον Απρίλιο του 2013, όταν διαγράφτηκαν δάνεια ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ της Αγροτικής Τράπεζας προς τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Η μοναδική επιλογή πληρωμής των ανωτέρω χρεών είναι ο αφανισμός των πολιτών ώστε να μειωθεί και το συνολικό χρέος της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τώρα είναι ένα πλουσιόπαιδο στα 43 του με πενιχρές σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία…

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου