Sunday, 8 September, 2024

Έδεσσα: Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου και έκθεση φωτογραφίας

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα στην Έδεσσα πριν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου

στην πλατεία Στουγιαννάκη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της τριήμερης έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε για πρώτη φορά, ο Ορειβατικός Σύλλογος Έδεσσας. Ασφυκτικά γέμισαν και οι δύο αίθουσες στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο από  κόσμο φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Το κοινό στάθηκε έκπληκτο  μπροστά στις εκατοντάδες φωτογραφίες μελών και φίλων του Συλλόγου όπου έχουν φωτογραφίσει υπέροχα τοπία από τις 10άδες εξορμήσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.Την έκθεση επισκέφθηκε και ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής.

Αξίζει να  επισκεφθείτε αυτήν την έκθεση η οποία θα διαρκέσει σήμερα Σάββατο μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τις ώρες 10πμ-14:00 και 6 πμ έως 9 πμ.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι στον χώρο φιλοξενούνται φωτογραφίες της Ομοσπονδίας Ορειβατών και Αναρρίχησης Ελλάδος όπως επίσης στον χώρο παρουσιάζεται από αθλητές και αναρριχητές του Συλλόγου ο απαιτούμενος εξοπλισμός που χρησιμοποιούν στις αναβάσεις τους τα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της  Ομοσπονδίας Ορειβατών και Αναρρίχησης Κοντός Νικόλαος ο οποίος ήρθε από τον Βόλο όπου μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου του ΕΟΣ Εδεσσας Παρασκευόπουλου Θεοδόση απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΗ Φιλαρμονική Έδεσσας συμμετείχε στο άναμμα του δέντρου και επίσης τις επόμενες ημέρες θα έχει παρουσία, στις εξής εκδηλώσεις:

11/12/Ώρα 18:30 Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου της ΙΙ Μ/Κ Μ.Π. (Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού).

14/12/Ώρα 18:30 Λιτανεία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Επισκοπής.

17/12/Ώρα 18:00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ’ όλον τον κόσμο, στη γιορτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Έδεσσας στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας.

22/12/Ώρα 9:00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κέντρο αιμοκάθαρσης Έδεσσας. 22/12/Ώρα 10:00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο κέντρο αιμοκάθαρσης Μαυροβουνίου.

23/12/Ώρα 12:00 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον πεζόδρομο της Έδεσσας.

24/12/Ώρα 12:00 Κάλαντα στον πεζόδρομο της Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου