Εκλεπτυσμένες γεύσεις πρόσφεραν στο κοινό την Καθαρά Δευτέρα οι σπουδαστές Μαγειρικής-Chef της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Έδεσσας (πρώην ΙΕΚ). Ο Δήμος Έδεσσας μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2024, εμπιστεύθηκε το σαρακοστιανό τραπέζι στους μαθητευόμενους Chef της τοπικής Σχολής. Ο αρχι-Chef εκπαιδευτής Θεόδωρος Κουρατζόγλου, καθοδηγώντας άψογα τους καταρτιζόμενους, παρουσίασε στο κοινό τα εδέσματα της Κ. Δευτέρας υπό το πρίσμα της σύγχρονης μαγειρικής. Το “πάντρεμα” της παραδοσιακής φασολάδας, του ταραμά και του χαλβά με την υψηλή μαγειρική τέχνη των σπουδαστών ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.Τα σχόλια των παρευρισκόμενων κολακευτικά, όχι μόνο για την ποιότητα των εδεσμάτων, αλλά και για το φινετσάτο στήσιμο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Έδεσσας Ι. Τσεπκεντζής Ιωάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ισότητας των Φύλων Ε. Λαζάρου.