Friday, 18 October, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 8ο Φεστιβάλ Νέων Δήμου Έδεσσας «Εκφράσου Ελεύθερα»

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος, το 8ο συνεχόμενο Φεστιβάλ νεολαίας, που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας

Η ελληνική παράδοση ήταν το κυρίαρχο θέμα των εκδηλώσεων, με την παρουσίαση χορευτικών από συλλόγους της Έδεσσας, που κάλυψαν όλο το φάσμα της παράδοσης.

Παράλληλα οι εισηγητές έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στη παράδοση του χτες, που υλοποιείται στο σήμερα, θέτοντας με αυτό τον τρόπο τα γερά θεμέλια για το αύριο, σε ότι αφορά την συνέχεια της.

fotoneoiedessa

Το Δ.Σ του Το.Συ.Νέων του Δήμου Έδεσσας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τον κόσμο, που με την παρουσία του τίμησε τις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα τους κ. Αναστασία Μπιρόζη Αθλητικό σύλλογο taekwondo Έδεσσας, τον κ. Πέτρο Κριαρίδη Πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων Έδέσσης ‘’Θεόδωρος Γαβράς’’, την κ. Νανά Διαμαντή Πρόεδρο Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας ‘’Η Μπίγα’’ τον Κοσμά Τσιναδή και τον χοροδιδάσκαλο τους Αθανάσιο Κάππα,  τον κ. Χατζηπέγιο Ιωάννη Πρόεδρο του Φιλοπρόοδου συλλόγου ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’, τον υπεύθυνο του χορευτικού Ηλία Ιακωβάκη και τους χοροδιδάσκαλους Αναστάσιο Φίλτση, Δημήτρη Παλημάνη και Βησσαρίων Πασλαμούσκα.

neoiedessa

Δίνουμε από τώρα το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την πίστη ότι οι νέοι αυτού του τόπου μπορούν να καταφέρουν πολλά.

Τέλος, ευχαριστούμε για την υποστήριξη τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτριο Γιάννου, καθώς και την Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ Νατάσα Ιατρίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας Αντώνιος Μπουρδάνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου