Tuesday, 2 July, 2024
????????????????????????????????????

Πρόσκληση συμμετοχής εκθετών στην 8η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει τις προετοιμασίες διοργάνωσης της 8ης Εμποροπανήγυρης που θα πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 28 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024.
Μέσα στο διάστημα των πέντε αυτών ημερών η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, εμπλουτίζεται με ποικίλες δράσεις κι εκδηλώσεις, ώστε και φέτος ν΄αποτελέσει το πολύπλευρο γεγονός του καλοκαιριού.
Στην παρούσα φάση ο Δήμος Σκύδρας έχει ανακοινώσει την προκήρυξη συμμετοχής εκθετών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής μ΄ όλα τ΄απαραίτητα δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου έως και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ¨Ανοικτή Αγορά¨ (Ο.Π.Σ.Α.Α.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://openmarket.mindev.gov.gr και σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται σε αυτό.
Αναλυτικότερα στοιχεία μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.skydra.gr, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης: τηλ. επικοινωνίας: 2381351882 Ελένη Ευαγγελίδου και 2381351887 Δημήτρης Πορτοκαλίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.