Άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης στο Taxisnet η εφαρμογή υποβολής δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1-Ε2-Ε3) για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018.
Από την υπηρεσία αυτή (https://www.aade.gr/polites/eisodima/dilosi-forologias-eisodimatos-fp-e1-e2-e3) οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν την αρχική εμπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2019 (για εισοδήματα του 2018) , συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση και το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).
Η διαδικασία υποβολής της δήλωσης έχει ως εξής:
– Είσοδος με κωδικούς Taxisnet
– Επιλέγω το έτος για το οποίο επιθυμώ την υποβολή δήλωσης.
– Επιβεβαιώνω τα προσωπικά μου στοιχεία (ΑΜΚΑ, Ημ.Γέννησης, Οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.).
– Συμπληρώνω τα έντυπα Ε2 και Ε3 εφόσον υπάρχει υποχρέωση. Η σύζυγος υποβάλει τα συνυποβαλλόμενα έντυπα με τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης.
– Συμπληρώνω το έντυπο Ε1. Σχετικά μηνύματα καθοδηγούν τον χρήστη και τον ενημερώνουν για τυχόν ανάγκη ελέγχου της υποβληθείσας δήλωσης από τη Δ.Ο.Υ.
– Ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης.
– Υποβάλω τη δήλωση.
– Εκτυπώνω τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και την πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου.
Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018
Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Λόγος της Πέλλας Ηλεκτρονική Εφημερίδα Νομού Πέλλας
