Sunday, 8 September, 2024

Έκθεση Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογικών Κατασκευών, στην Έδεσσα

Το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Πέλλας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας,…

η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Π.Ε.) Πέλλας, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικών Επιστημών (ΠΕ04) Πέλλας συνδιοργανώνουν την:

«Έκθεση Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογικών Κατασκευών» (2024)

Η Έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο χώρο «Μικρά Καταρρακτάκια» της Έδεσσας, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 (9:30 έως 13:30).

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, μαθητικές ομάδες θα παρουσιάσουν πειράματα Φυσικών Επιστημών ή τεχνολογικές κατασκευές και θα εξηγήσουν σε γονείς, μαθητές και επισκέπτες τις επιστημονικές αρχές που διέπουν τα πειράματα ή τις κατασκευές. Σκοπός αυτών των δράσεων είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον των παιδιών για τις Φυσικές Επιστήμες και να αντιληφθούν την άμεση σχέση τους με τις τεχνολογικές εφαρμογές και την καθημερινότητά τους. Σε μια τέτοια εκδήλωση παρέχεται επίσης η δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού να έρθουν σε επαφή με τις εργασίες των μαθητών/-τριών των Σχολείων Β΄/θμιας Εκπαίδευσης. H Έκθεση θα είναι ανοιχτή σε γονείς, μαθητές και επισκέπτες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου