Monday, 23 September, 2024

Ένα αδέσποτάκι που πέρασε πολλά περιμένει τη βοήθεια μας!

Ένα αδέσποτάκι όπως χιλιάδες άλλα, ζούσε μόνο του σε μία ερημιά έξω από τα Γιαννιτσά. Συγκεκριμένα βρισκόταν έξω από τα Jumbo, στην καντίνα

όπου περίμενε υπομονετικά μήπως και το λυπηθεί κανείς και του δώσει κάτι να φάει. Τα βράδια αποσυρόταν στο εργοστάσιο χαρτιού και σε ένα άλλο απέναντι, περνώντας τον κεντρικό δρόμο προς Αξό με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπαγόταν.
Κάποιοι ίσως να το έχετε δει, κάποιοι άλλοι ίσως και να το έχετε ταΐσει. Είναι ένα νέο ζώο ηλικιακά, αλλά μοιάζει πολύ μεγαλύτερο εξαιτίας των όσων έχει περάσει. Είναι μία σταλίτσα 7 1/5 κιλών.


Θέλοντας να το βοηθήσουμε μέσω του δήμου Γιαννιτσών ανακαλύπτουμε ότι είναι έγκυος, έχει διροφιλαρίωση και λεισμανίαση. Δεν μπορούσαμε να προδώσουμε αυτά τα ματάκια που μας κοίταζαν με τόση εμπιστοσύνη και έτσι επιλέξαμε να προσπαθήσουμε να την βοηθήσουμε αντί να της γίνει ευθανασία.


Αφού έγινε η στείρωση της μικρής Loumi και επέζησε με αιματοκρίτη 12!! κάνουμε αυτή την καμπάνια προκειμένου η μικρή Loumi να θεραπευθεί.
Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να κάνετε Follow και να ενημερώνεστε για όλες τις εξετάσεις της μικρής και για το πού πάνε τα χρήματα καθώς θα αναρτούμε τα πάντα.

Δείτε εδώ

Βοηθήστε μας σε αυτή την προσπάθεια, τα αδέσποτα είναι υπόθεση όλων μας.
Αν θέλετε μπορείτε να προσφέρετε έστω και 1 ευρώ για τα έξοδα της Lumi και να κάνετε share την ανάρτηση στους φίλους σας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου