Wednesday, 16 October, 2024

Αγιασμός στο Κ. Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «Ορίζοντας» Δήμου Έδεσσας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή,

του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Θεόδωρο Αποστόλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αρ. Μπόγια, ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 η νέα περίοδος 2024-2025 στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Ορίζοντας» του Δήμου Έδεσσας.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννης Τσεπκεντζής ευχήθηκε στο προσωπικό της δομής, τους ωφελούμενους και στις οικογένειες τους υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε ότι για ακόμα μια χρονιά ο δήμος θα βρίσκεται αρωγός στις δράσεις των παιδιών αλλά και στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Αποστόλου μετά τον χαιρετισμό του, επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου που επιτελείται στον «Ορίζοντα» και με χαρά ανακοίνωσε την αγορά ενός οχήματος μεταφοράς ατόμων με αναπηρία που θα παραχωρήσει ο Δήμος Έδεσσας για την κάλυψη των αναγκών της δομής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δωρήτρια του χώρου όπου στεγάζεται ο «Ορίζοντας» Αριστέα Παταρόκη, καθώς και η Πρόεδρος Γονέων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Γεωργία Κικίδου. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.