Wednesday, 18 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγιασμός στο 2ο ΓΕΛ και του 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για μαθητές

και εκπαιδευτικούς στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας. Η τελετή έγινε στο προαύλιο του συγκροτήματος και την παρακολούθησε το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών των δύο σχολικών μονάδων.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργύρης Μπόγιας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Βαγγέλης Τρυψιάνης, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμητρα Καραμάνη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Έδεσσας Φάνης Τζουβάρας, ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Τόσης και η Σχολική Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης των δύο σχολικών μονάδων, Μαριάννα Θεοδοσίου.
Απευθύνοντας χαιρετισμό στους μαθητές ο δήμαρχος Έδεσσας κ. Τσεπκεντζής αναφέρθηκε στη σημασία που αποδίδει η δημοτική αρχή στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και υποσχέθηκε να εξασφαλίσει α απαραίτητα εργαλεία για ένα ασφαλές και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον.
Ευχές για μια γόνιμη και εποικοδομητική σχολική χρονιά εξέφρασαν προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Τρυψιάνης, η Σχολική Σύμβουλος κ. Θεοδοσίου, η διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κ. Μίντση και ο διευθυντής του 2ου Γενικού Λυκείου κ. Πούτης Ιωάννης.
Στη συνέχεια οι μαθητές και μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ παρέλαβαν τα βιβλία τους και το πρόγραμμα διδασκαλίας των επόμενων ημερών, προκειμένου από αύριο να ξεκινήσει απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.