Friday, 20 September, 2024

Ανάμεσα σε 4.500 μαθητές διπλή πρωτιά για το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών!

Το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών συμμετείχε στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Ποντιακός Ελληνισμός: Μνήμες και Όνειρα” το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Υποβλήθηκαν δύο συμμετοχές στο πρόγραμμα, μία ταινία μυθοπλασίας με τίτλο “Το κρίμαν” (υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Ελένης Πολύζου και Σοφίας Φωτοπούλου και με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου) και ένα ποίημα με τίτλο ” Ακόμη και αν” της μαθήτριάς Σόνιας Παυλίδου από την Γ΄τάξη.
Ανάμεσα σε 110 σχολικές μονάδες και περίπου 4.500 μαθητές, και οι δύο συμμετοχές του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, απέσπασαν το 1ο Βραβείο στον διαγωνισμό (για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση), η πρώτη στην κατηγορία των ταινιών και η δεύτερη στην κατηγορία των ποιημάτων. Η βράβευση θα γίνει τον προσεχή Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη.
Οι δημιουργίες των παιδιών και των εκπαιδευτικών μας ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές και εμπνευσμένες και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, γιατί υλοποιήθηκαν σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια και εκτός διδακτικού ωραρίου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ σε όλους όσοι βοήθησαν και δούλεψαν σκληρά για αυτές τις επιτυχίες!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ – ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου