Friday, 20 September, 2024

Αντιπαράθεση στο ΔΣ Έδεσσας για το ψήφισμα στήριξης των αγροτών

Στο δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας την Παρασκευή 29η Ιανουαρίου 2016 τέθηκε προ ημερησίας διάταξης θέμα για τη στήριξη των αγροτών από το Σώμα.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος των αγροτών ο κ. Γιώργος Γιώρας και ζήτησε τη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου καταθέτωντας τα αιτήματα των αγροτών και ζητώντας να κατατεθεί ψήφισμα συμπαράστασης από το ΔΣ.
Ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Φουνταλής ανάγνωσε το ψήφισμα και ζήτησε να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, όμως οι κ.κ. Ταπαζίδης και Σόντρας δήλωσαν να κατατεθεί ένα ψήφισμα που θα γραφτεί από το Σώμα και θα δηλώνει συμπαράσταση.
Ο κ. Φουνταλής αντέδρασε λέγοντας πως “Όλοι με τους αγρότες είναι, αν είναι έτσι και η κυβέρνηση με τους αγρότες είναι, αυτό το συγκεκριμένο ψήφισμα το στηρίζουμε”;
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Φ. Γκιούρος προέβαλε το επιχείρημα πως και άλλοι κλάδοι απέχουν από τα καθήκοντα τους και θα έπρεπε να εκδοθούν παρόμοια ψηφίσματα.
Ο δήμαρχος Δ. Γιάννου, παίρνοντας το λόγο δήλωσε πως: “Αυτή την περίοδο το φλέγον θέμα είναι οι αγρότες. Αν στο επόμενο ΔΣ υπάρχει εκπροσώπηση και άλλων φορέων για να καταθέσουν αίτημα για ψήφισμα συμπαράστασης θα το πράξουμε”.
Εν τέλει το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και ψηφίστηκε κατά πλειοψήφία.

Αντιπαράθεση στο ΔΣ Έδεσσας για το ψήφισμα στήριξης των αγροτών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου