Saturday, 21 September, 2024

Από την… παγερή αδιαφορία στην υγρασία των σχολικών μονάδων της Σωσάνδρας

Παγερή αδιαφορία κατήγγειλε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δ. Ασβεστόπουλος, που νωρίτερα παρεξηγήθηκε με τον δήμαρχο για τις υπηρεσίες και τα αρδευτικά του Νερόμυλου- Ίδας- Κωνσταντίας.

Ο κ. Ασβεστόπουλος πρότεινε να μετακομίσει η ΔΕΥΑ σε άλλο κτίριο, το ΚΕΠ να μεταφερθεί στη Λέσχη και να αναλάβει η διοίκηση πρωτοβουλίες για την παραχώρηση του κτιρίου της παλιάς Αστυνομίας στον Εξαπλάτανο.

asvestopoulos

Ο πρόεδρος της Σωσάνδρας Νίκος Μήντσης τοποθετήθηκε για το θέμα των σχολικών κτιρίων στην Τοπική Κοινότητα όπου είναι πρόεδρος, λέγοντας πως τα προβλήματα είναι πολλά και στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό, με τοίχους να ‘’τρέχουν’’ νερά, με υγρασίες, κ.α. Ρώτησε σχετικά πώς χρησιμοποιήθηκαν οι 188.000 ευρώ και σε ποιες σχολικές μονάδες, διότι οι γονείς, όπως σημείωσε, διαμαρτύρονται που δεν έχει γίνει κάτι στο χωριό τους και τα παιδιά τους πηγαίνουν στα σχολεία υπό τέτοιες συνθήκες ενώ όταν απευθύνθηκαν στον κ. Γεωργίου τους είπε πως «πρέπει να κάνουν χαρτιά»… τύπου γραπτό αίτημα!

Ο δήμαρχος και ο κ. Γεωργίου απάντησαν πως θα επισκεφτούν άμεσα το χωριό και τα χρήματα δόθηκαν εφόσον ιεραρχήθηκαν τα προβλήματα.

Στη συνέχεια, υπήρξαν διαμαρτυρίες προέδρων για τον διπλασιασμό των τελών άρδευσης, με τον πρόεδρο της Κωνσταντίας Αντώνη Κωνσταντινίδη να δηλώνει πως οι αγρότες πλήρωσαν για τα έτη 2013-14 και δεν πρόκειται να δεχτούν να πληρώσουν πρόσθετα άλλα 4 λεπτά του ευρώ. Όπως ανέφερε και ο κ. Βένου από την Ίδα το πρόβλημα με τη ροή του νερού είναι καταγεγραμμένο. Ο κ. Τσιμτσιρίδης απάντησε πως αναζητείται λύση στο θέμα.

proedroi

konst

konstantinidis

Μέσα στα πολλά που ειπώθηκαν αξίζει να τονίσουμε την επισήμανση της κ. Καλδερεμτζή που είπε προς τον δήμαρχο ότι καλή θα ήταν η ενημέρωση χωρίς τόση διαφήμιση και ο κ. Μπίνος απάντησε «Οι φωτογραφίες είναι η αποτύπωση των έργων για αυτό θαμπωθήκατε»! Άφωνοι όλοι…

Χ.Π.

Από την… παγερή αδιαφορία στην υγρασία των σχολικών μονάδων της Σωσάνδρας

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου