Monday, 1 July, 2024

Βλάβη της ΔΕΥΑ και Φυσικό αέριο «μπλόκαραν» το κέντρο των Γιαννιτσών

Πρωινή βλάβη στην πάροδο Ηλιοπούλου με 20ης Οκτωβρίου σε αγωγό της ΔΕΥΑ στα Γιαννιτσά, έφερε «σύγχυση» στους οδηγούς καθώς πρόκειται για μονόδρομο

και δεν σκέφτηκε κανείς να βάλει μία σήμανση στην αρχή της οδού!

Τα οχήματα μπορούσαν μεν να εκτραπούν από το δεξιά στενάκι προς τον Αη Γιώργη, μόνο όμως τα… ψηλά, διότι έχει ένα φρεάτιο και μια λακκούβα (και ακολουθεί ύψωμα, σαν σαμάρι) που αν κάνει να περάσει χαμηλό ΙΧ η μάσκα θα… μείνει ενθύμιο εκεί!

Αναγκαστικά όπισθεν στον μονόδρομο με κίνδυνο να χτυπήσουν αυτοκίνητα και οδηγοί!

Και μέσα στην ανοργανωσιά, είχαμε και κάποιους υπαλλήλους που μας έκαναν και θέμα και έλεγαν απαγορεύεται να φωτογραφίζετε! Συνεχίζοντας προς το κέντρο, τα έργα του φυσικού αερίου έχουν κλείσει την 20ης Οκτωβρίου και πάλι σε παραπέμπουν να φύγεις προς τα πάνω… και να κάνεις 30 κύκλους για να πας στον προορισμό σου!Η Δημοτική Αστυνομία αν δεν υπάρχει για τέτοιους λόγους, τότε γιατί; Για να κόβει κλήσεις εκεί που ο κόσμος βάζει τα οχήματα το ένα πάνω στο άλλο, αναγκαστικά, διότι δεν υπάρχει δημοτικό παρκινγκ; Έκλεισαν δύο δρόμοι και έγινε πανικός από κυκλοφοριακό κομφούζιο! Μισή ώρα για να βγεις από ένα στενό… και τα έργα συνεχίζονται στα Γιαννιτσά!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου