Saturday, 29 June, 2024

Δρόμος Θυσίας 2023: Στον Δρόμο “ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄” 5.500μ, όλα αλλάζουν!

Ο Δρόμος των 5.500μ, είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αγωνιστή της ζωής, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΡΟΝΤΖΟ.

Οι δρομείς-περιπατητές ξεκινούν ώρα 9.10πμ από τον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Η εκκίνηση θα δοθεί στην αψίδα εκκίνησης PELLA HALF MARATHON 2023 στην πλατεία ΕΠΟΝ. Οι δρομείς διασχίζουν όλο το κέντρο της πόλης, Βενιζέλου-πλατεία Γκόνου Γιώτα- Χατζηδημητρίου και συνεχίζουν στον ιστορικό λόφο «Φιλίππειο». Διασχίζουν τους δρόμους με τις οικίες Μακεδονικής Αρχιτεκτονικής, συναντούν τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης (19ος αιώνας) και μετά το μνημείο της Μάχης των Γιαννιτσών, μέσω της οδού Κολοκοτρώνη φθάνουν στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. Στη συνέχεια περνούν από τον Ομαδικό Τάφο όπου θα υπάρχει η φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας και μέσω της Χατζηδημητρίου-πλατείας Γκόνου Γιώτα-Βενιζέλου τερματίζουν στον πεζόδρομο, εκεί από όπου ξεκίνησαν. Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, το σχολείο που φοιτούσε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ και το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, δήλωσαν συμμετοχή με 70 μαθητές, που θα τρέξουν στον δρόμο των 5,5χλμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι  δρομείς-περιπατητές θέλουν να κάνουν μικρότερη διαδρομή μπορούν να ακολουθήσουν από το Δημαρχείο, από το «Φιλίππειο» ή από τον Ομαδικό Τάφο. Οι περιπατητές θα πάρουν τα αναμνηστικά και τον αριθμό συμμετοχής και θα δηλώσουν στην γραμματεία το Σάββατο 23/9, ώρες 6μμ-9μμ στον πεζόδρομο, το σημείο της εκκίνησης τους. Θα πάρουν το μετάλλιο συμμετοχής αλλά δεν θα συμμετέχουν στα Κύπελλα του αγώνα.

Τρέχω-συμμετέχω για φιλανθρωπικό σκοπό! 

Η οργανωτική επιτροπή του Δρόμου Θυσίας 2023, ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση όλους τους δρομείς, τους φορείς, τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους υποστηρικτές, τους χορηγούς, τις επιχειρήσεις, τους συλλόγους και τους ιδιώτες που συμμετέχουν και στηρίζουν τη διοργάνωση. Φέτος όλοι μαζί στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημύρες.                                         

Συμμετοχές εθελοντών-εγγραφές-πληροφορίες: Δήμοs Πέλλας/Γραφείο Αθλητισμού,  τηλ 2382 3 50850, email: aodig@giannitsa.gr 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου