Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επιστολή-Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Συνδυασμό «Μακεδονία Μπροστά»

«Ρίξε-ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει» έλεγε ο Υπουργός Προπαγάνδας

του Χίτλερ Γιόζεφ Γκαίμπελς (Paul Joseph Goebbels).
Αυτή την τακτική ακολουθεί ο συνδυασμός «Μακεδονία Μπροστά» με επικεφαλής τον Δήμο Κυριλίδη με μια βιομηχανία βίντεο στα οποία λένε ψέματα, ρίχνοντας λάσπη στη ΠΕ Πέλλας και σε μένα προσωπικά…
Στη συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 26 Αυγούστου 2024 τόνισα ότι θα απαντώ θεσμικά σε κάθε ερώτημα κάθε συνδυασμού και Περιφερειακού Συμβουλίου.
Όμως, επειδή η τακτική του παραπάνω συνδυασμού είναι να μην κάνει ερωτήσεις στο αρμόδιο όργανο που είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά να ρίχνει λάσπη και να λαϊκίζει, προς άγραν ψήφων, πρέπει να αναφέρω τα εξής που ανέφερα και μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και τα οποία δεν ακούγονται καλά γιατί ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μακεδονία Μπροστά» φώναζε και δεν άφηνε να ακουστούν.
1)Ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Μακεδονία Μπροστά», Στεφανίδης Γιάννης, ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook παρουσιάζοντας τον πρώην Αστυνομικό Σταθμό Εξαπλατάνου, ως οικόπεδο της ΠΕ Πέλλας το οποίο είναι ακαθάριστο και το καθαρίζει ο Δήμος Αριδαίας.

Λέει ψέματα, διότι ο χώρος αυτός ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και όχι στην ΠΕ Πέλλας. Είναι το οικόπεδο 257 έκτασης 923 τ.μ. στον Εξαπλάτανο
2)Παρουσιάζει την ερπυστριοφόρα-μπουλντόζα που κάηκε, ενώ την είχαμε παραχωρήσει στο Δήμο Σκύδρας γιατί είχε χειριστή. Σήμερα είμαστε στα Δικαστήρια με τον Δήμο Σκύδρας, διεκδικώντας την αγορά νέας ερπυστριοφόρας-μπουλντόζας ή αποζημίωση 40 χιλιάδων ευρώ, όπως αυτή εκτιμήθηκε από τους ειδικούς.

Επίσης, το όχημα δεν μπορεί να μετακινηθεί και να έλθει σε εμάς, διότι είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Όταν παραχωρούμε μηχανήματα, οι λήπτες υπογράφουν αναλαμβάνοντας την ευθύνη να τα επιστρέψουν στην ίδια κατάσταση όπως τους παραχωρήθηκαν. Μέχρι σήμερα επειδή ως ΠΕ Πέλλας δεν έχουμε τους απαιτούμενους χειριστές και για την εξυπηρέτηση αναγκών των Δήμων της ΠΕ Πέλλας, έχουμε παραχωρήσει κατά διαστήματα μηχανήματα, μετά από αίτημα τους, όπως γκρέιντερ φορτωτές, ερπυστριοφόρες-μπουλντόζες, στους Δήμους Έδεσσας, Αλμωπίας, και Σκύδρας, όπως γινόταν και στο παρελθόν.
3)Λένε ψέματα, ότι κινούμαι «παράνομα» με τα αυτοκίνητα της ΠΕ Πέλλας σε εκδηλώσεις και άλλες υποχρεώσεις μου, μέσα στην Πέλλα.
Ως Αντιπεριφερειάρχης, εκπροσωπώ την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, την ΠΕ Πέλλας και τον Περιφερειάρχη, ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις που λαμβάνουμε. Στην συντριπτική πλειοψηφία των εκδηλώσεων πολιτιστικών συλλόγων μάλιστα, η ΠΕ Πέλλας είναι συνδιοργανώτρια.
Μακάρι να μπορούσα να ανταποκριθώ σε όλες τις προσκλήσεις αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό…
Όσον αφορά ότι οδηγώ αυτοκίνητα της ΠΕ Πέλλας, έχω έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης, των με αριθμ. κυκλοφορίας ΚΗΙ 2590 και ΚΗΙ 2626 υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Κ.Μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου