Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΠ.ΕΠΑ.Λ. Κρύας Βρύσης: Εγγραφές για τις κενές θέσεις έως την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

Το Πρότυπο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της εκπαιδευτικής μας κοινότητας!

Οι εγγραφές για τις κενές θέσεις για το νέο σχολικό έτος βρίσκονται σε εξέλιξη, και σας καλούμε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να εξασφαλίσετε μια θέση σε ένα από τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα σχολεία της περιοχής μας.
Γιατί να επιλέξετε το Πρότυπο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης;
Στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης, παρέχουμε στους μαθητές μας μια ποιοτική εκπαίδευση που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να μάθουν σε ένα υποστηρικτικό και εμπνευσμένο περιβάλλον, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς και σύγχρονες εγκαταστάσεις. Είτε επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ανώτατο επίπεδο είτε να μπείτε άμεσα στην αγορά εργασίας, το Πρότυπο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.
Περίοδος Εγγραφών:
Μέχρι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο για την υποβολή χειρόγραφης αίτησης και να εξασφαλίσουν τη θέση τους.
Δικαίωμα Εγγραφής έχουν:
Οι μαθητές που έχουν προαχθεί από την προηγούμενη τάξη, βάσει του βαθμού προαγωγής τους. Απόφοιτοι με απολυτήριο τίτλο ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. ή άλλου ισότιμου σχολείου, τόσο της ημεδαπής όσο και της αλλοδαπής.
Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου εγγραφών, οι τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν με εκπρόθεσμες εγγραφές/μετεγγραφές από 11 Σεπτεμβρίου 2024 έως και 15 Σεπτεμβρίου 2024.
Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας σχολικής κοινότητας που στοχεύει ψηλά και προσφέρει στους μαθητές της όλα τα εφόδια για ένα επιτυχημένο μέλλον.
Σας περιμένουμε!
Α’ Τάξη 15 Θέσεις
Β’ Τάξη Θέσεις για τομείς ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΕΥΕΞΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Γ’ ΤΑΞΗ Θέσεις για ειδικότητες: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2382081643

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου