Monday, 16 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο Κέντρου Υγείας Σκύδρας για τη δράση αγωγής υγείας, για τον Καύσωνα

Στις 10/7/2024 πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση του Κέντρου Υγείας Σκύδρας

σε συνεργασία με τον Δήμο, με θέμα: «Ενημέρωση για τον Καύσωνα». Η δράση υλοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας της Σκύδρας, (στον Σταθμό των τρένων) από τις 8:30- 12:30 π.μ.
Υγειονομικοί ενημέρωσαν τους διερχόμενους πολίτες με συζήτηση και διανομή έντυπου υλικού, για τα μέτρα προστασίας από τον Καύσωνα και τα συμπτώματα της θερμικής εξάντλησης και της θερμοπληξίας. Η παρουσία των μικρών παιδιών του Βρεφονηπιακού σταθμού/ΚΔΑΠ «Αστερόκοσμος» εμπλούτισε την εκδήλωση, συμμετέχοντας με παιχνίδια διάδοσης του μηνύματος της δράσης.
Το Κέντρο Υγείας Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σκύδρας και ιδιαίτερα και την Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννα Βέργου, (Διεύθυνση παιδικής φροντίδας, προστασίας τρίτης ηλικίας, πολιτισμού και Διοίκησης), για την εξασφάλιση της ηλιοπροστασίας με το κιόσκι/σκίαστρο και για την εκτύπωση του έντυπου υλικού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Νέα STAR FRUIT ΕΠΕ, KOKONOZI I., KARAJ J. για τη χορηγία δροσερών νερών που διανεμήθηκαν στους διερχόμενους πολίτες, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του μηνύματος της αναγκαιότητας της ενυδάτωσης, ως μέτρο προστασίας από τον καύσωνα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου