Friday, 20 September, 2024

Ευχαριστήριο Ομάδας Εκπαίδευσης ΕΚΑΒ, Τομέα Γιαννιτσών

Ευχαριστήριο Ομάδας Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών.
Προς Τραπεζα Πειραιως για τη δωρεα ενός φοριαμού και προς τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αμπελειών για τη δωρεά ενός εκπαιδευτικού προπλάσματος.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το τοπικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και ιδιαίτερα τη διευθύντρια Κωνσταντίνα Μποζατζούδη για την πρόσφατη δωρεά ενός φοριαμού.

Η γενναιόδωρη αυτή κίνηση ενισχύει σημαντικά την καθημερινή μας λειτουργία, διευκολύνοντας την οργάνωση και αποθήκευση του εξοπλισμού μας. Η υποστήριξή σας συμβάλλει ουσιαστικά στην αποστολή μας και με την προσφορά σας, μας δείχνετε ότι αναγνωρίζετε τη σημασία του έργου μας.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στον
Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Αμπελειών για την πολύτιμη δωρεά του ενός προπλάσματος για τη διδασκαλία της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Η δωρεά αυτή ενισχύει τις εκπαιδευτικές μας δράσεις και μας βοηθά να εκπαιδεύσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες στις σωτήριες τεχνικές της ΚΑΡΠΑ. Η υποστήριξή σας είναι ανεκτίμητη και συμβάλλει σημαντικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.
Στις Αμπελειές Γιαννιτσών έχουν εκπαιδευτεί περισσότερα από 50 άτομα στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και έχουν ήδη αποκτήσει ένα αυτόματο απινιδωτή στο χωριό τους.
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ τομέα Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου