Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού “Παύλος Μελάς”, Ευχαριστήριο Μήνυμα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραβησσού «Παύλος Μελάς» εκφράζει από καρδιάς τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εθελοντές:
Ζιμπλά Γεώργιο, Νίκο Λεντζο, Κιόση Δημήτριο, Κιόση Θοδωρή, Τόσιο Χρυσάφη, Χατζόγλου Νικόλαο, που συνέβαλαν καθοριστικά στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς στην Αραβησσό.
Ακόμα τον κύριο Τοζακιδη Φίλιππο και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων Λευτέρη και Γιώτα Γιουψανη και Μιχαήλ Αμπραζη για την διάθεση νερών στα άτομα που συνέδραμαν στην κατάσβεση.
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία, το Δασαρχείο, την Περιφέρεια Πέλλας, τον Δήμο Πέλλας, καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Ι. Γεροκωστά, για την άμεση και ουσιαστική τους συνδρομή.
Η προσφορά όλων υπήρξε ανεκτίμητη και απέδειξε για άλλη μια φορά τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και της αλληλεγγύης.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθήκον όλων μας.
Με εκτίμηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αραβησσού

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αραβησσού “Π. Μελάς” για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Μοιραστείτε με τους φίλους σας