Saturday, 21 September, 2024

Η απερχόμενη Αντιδήμαρχος Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη ευχαριστεί τη δήμαρχο και τους συνοδοιπόρους της

«Απερχόμενη από τη θέση της Αντιδημάρχου Οικονομικών και Μενηίδος, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και εν πρώτοις την Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου

που με τίμησε με την εμπιστοσύνη της αναθέτοντας μου καθήκοντα από θέσεις μεγάλης ευθύνης! Ευχαριστώ επίσης θερμά τους συνοδοιπόρους μου Αντιδημάρχους για τις κοινές μας προσπάθειες, τους Προέδρους των Ν.Π του Δήμου και τους Προέδρους των Τ.Κ για την αγαστή συνεργασία μας. Θερμές ευχαριστίες στα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου για την εποικοδομητική και αποδοτική συνεργασία και ιδιαίτερα στους συνεργάτες μου της Οικ Υπηρεσίας. Τους αντιπάλους μας, την νοοτροπία, τις αγκυλώσεις και τις επικρατούσες αντιλήψεις τους νικήσαμε με επιχειρήματα, αυτοκριτική, κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Μοιραστήκαμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και χτίσαμε μια ομάδα, που συνεργάσθηκε ομαδικά, αρμονικά και αποτελεσματικά. Μόνον, έτσι, επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα και οι στόχοι! Δεν θα κάνω προσωπικό απολογισμό, άλλωστε πιστεύω βαθιά ότι τελικός κριτής και ο πιο αντικειμενικός είναι οι δημότες μας. Αυτοί, οι οποίοι μας έδωσαν το αξίωμα, αυτοί και θα κρίνουν εάν εν τέλει το τιμήσαμε. Όμως δεν μπορώ να μην δηλώσω ότι αποχωρώ υπερήφανη διότι σ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου έπραξα το καθήκον μου υπερβάλλοντας εαυτόν.

Με σεμνότητα, πολιτικό ήθος και εντιμότητα, με αδιάλειπτη καθημερινή παρουσία, κατέθεσα τον χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία μου, αλλά και την ψυχή μου στην υπηρεσία των συμπολιτών, διότι έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την εκλογή μου, ως χρέος και προσφορά. Στην καρδιά της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης εμείς καταφέραμε να παράξουμε έργο ασκώντας ορθολογική και διαφανή διαχείριση των δημοτικών πόρων και χρηστή διοίκηση. Ως θεματική Αντιδήμαρχος της Δημ.Ενότητας Μενηίδος έπραξα το καλύτερο δυνατόν για την καλυτέρευση της καθημερινότητας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών. Συμμετείχα ενεργά αναλαμβάνοντας το κόστος της αποτυχίας και θεωρώντας στοίχημα προσωπικό την επιτυχία, στην διοργάνωση και οργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων που για πρώτη φορά οργανώθηκαν επί των ημερών μας, οι οποίες τελικά στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και θα αφήσουν το αποτύπωμα μας στην κοινωνία και τον τόπο όπως η Εμποροπανήγυρη, η Ανθοέκθεση, το Σκυδραϊκό καρναβάλι έχοντας στο πλευρό μου πολύτιμους συνεργάτες, τον Πρόεδρο της Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη και τον Μιχάλη Λαουντό.

Τους ευχαριστώ δημόσια από καρδιάς, Μέσα, δε, από την ενασχόληση μου αυτή είχα την ευκαιρία και την τύχη να έρθω σε επαφή με τους συλλόγους μας, με εθελοντές και ομάδες πολιτών με τους οποίους πλέον έχουν δημιουργηθεί άρρηκτοι δεσμοί και μια σχέση αλληλέγγυα με σπουδαίες προοπτικές. Θερμές ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά τους! Και βέβαια τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου, έτοιμη να προσφέρω στο κοινό καλό με αίσθημα ευθύνης από άλλο μετερίζι. Στα νέα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ, τους νέους Αντιδημάρχους και τους νέους Προέδρους των Ν.Π του Δήμου εύχομαι δύναμη, καλή και δημιουργική θητεία.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Μαρία Γιακαμόζη»

Η απερχόμενη Αντιδήμαρχος Σκύδρας Μαρία Γιακαμόζη ευχαριστεί τη δήμαρχο και τους συνοδοιπόρους της

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου