Wednesday, 18 September, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου στους αγιασμούς σχολείων

Με τις ευλογίες και τις ευχές της Εκκλησίας μας ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

η νέα εκπαιδευτική χρονιά 2024-2025 στις σχολικές μονάδες του Δήμου Σκύδρας.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συμμετείχε, κατά σειρά, στις τελετές των αγιασμών: του Δημοτικού Σχολείου Σεβαστειανών, του Λυκείου Σκύδρας, του 4ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, ενώ ταυτόχρονα και παράλληλα Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ., Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Κοινοτικοί Σύμβουλοι συμμετείχαν στους αγιασμούς των λειτουργούντων σχολείων του Δήμου.


Η Δήμαρχος απευθυνόμενη στους μαθητές και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, τόνισε, μεταξύ των άλλων, ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινάει και φέτος το συναρπαστικό και ξεχωριστό ταξίδι της γνώσης, των αξιών, της φιλίας, της ενσυναίσθησης, της συλλογικότητας και της συμπερίληψης.
Η Δήμαρχος ανταπέδωσε τις θερμές ευχαριστίες τις οποίες εξέφρασαν οι Διευθυντές κι εκπρόσωποι των Συλλόγων των παραπάνω σχολικών μονάδων για το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Υπογράμμισε ότι τα θέματα της παιδείας και της εκπαίδευσης βρίσκονται πάντοτε ψηλά και στις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής κι αυτό αποδεικνύεται με τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τα έργα του Δήμου παρά τις αντιξοότητες και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.
Προέτρεψε τα παιδιά να ακούν και να σέβονται τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς τους και να προσέχουν το σχολείο τους.
Υπογράμμισε το σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών για τη μόρφωση και την καλλιέργεια της νεολαίας κι ότι αυτό που έχει σημασία και βαρύτητα είναι οι νέοι μας να αποτελέσουν πολίτες μιας κοινωνίας αρχών κι αξιών.
Ευχαρίστησε τους Ιερείς μας, τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων – Κηδεμόνων, τους Μαθητές, τους συνεργάτες της αιρετούς: Αντιδημάρχους: Γεώργιο Μπόφτση, Μιχάλη Μέγα, Ιωάννα Βέργου, Αθανάσιο Γίτσα, Σταύρο Πασχαλίδη, Γεώργιο Σταματέλλο, τον Πρόεδρο Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νικόλαο Χατζηιωαννίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Προέδρους Κοινοτήτων και τα στελέχη του Δήμου. Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή για τη συνεργασία, όπως κι όλους τους συναρμόδιους φορείς, ώστε το εκπαιδευτικό έτος να κυλήσει ομαλά, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
Τέλος ευχήθηκε ευλογημένη και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και με τη δέσμευση ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να είναι δίπλα σε όλους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.