Saturday, 6 July, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πανελλήνιες 2024: Η Ιωάννα Δημητρίου, από το 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στις πρώτες των πρώτων!

Μέσα στους πρώτους των πρώτων, στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και η

Ιωάννα Δημητρίου από τα Γιαννιτσά! Μαθήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στο τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας, τα “έδωσε” όλα και οι κόποι της ανταμείφθηκαν με τρία 20αρια και σχεδόν την τέλεια βαθμολογία στα Νέα Ελληνικά.

Η ίδια, μιλώντας στον “Λόγο της Πέλλας” για τη χρονιά της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τις ώρες διαβάσματος και φροντιστηρίων, για την επίτευξη του στόχου της, είπε:
“Η κάθε επιτυχία είναι συνιστώσα πολλών παραγόντων. Προσωπικά, η επίδοση μου ήταν αποτέλεσμα συστηματικού διαβάσματος, προσήλωσης στον στόχο, του σωστού προγραμματισμού, της εσωτερικής ηρεμίας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ στο υποστηρικτικό περιβάλλον μου, της οικογένειας μου, αλλά και των καθηγητών για την όλη στήριξη και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω”.
Οι στόχοι της, στη νεαρή ηλικία των 18 ετών, έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και συνεχίζει… 
“Είναι η αρχή ενός ταξιδιού, επιθυμώ να μπω στη σχολή της επιλογής μου και να έχω μια πορεία προς το καλύτερο αποτέλεσμα για να χτίσω το επαγγελματικό μου μέλλον”.
Όσο για το μήνυμα της, προς τα παιδιά που δεν έγραψαν καλά…
“Θα τους έλεγα πως μια δοκιμασία δεν αποτελεί αδιέξοδο και πως πολλές φορές, μια κακή στιγμή μπορεί να είναι η κατάλληλη, για να επιλέξουμε το κάτι διαφορετικό, και η ζωή συνεχίζεται…”.

Συγχαρητήρια Ιωάννα! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.