Saturday, 21 September, 2024

Η Τ.Δ. Πέλλας στο 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 28 Απριλίου 2023, το 39ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στις Σέρρες

με τη συμμετοχή αντιπροσώπων των Τοπικών Διοικήσεων της χώρας, αλλά και μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών από άλλες χώρες. Την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της, Κωνσταντίνος  Χριστοδούλου και η Γεν. Γραμματέας, Μαρία Γκιαβουροπούλου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, ο πρόεδρος κατά την τοποθέτησή του από του βήματος του Συνεδρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«…μεταφέρω στους συνέδρους τους χαιρετισμούς και την αγάπη των μελών της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, της τοπικής αστυνομικής ηγεσίας και των φίλων μας που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Πέλλα. Η Τοπική μας, επιδεικνύει σημαντικό έργο, με  τις δραστηριότητες που αναπτύσσει, κάνοντας πράξη τις αρχές της Ένωσής μας: την αγάπη, την αλληλεγγύη και την φιλία, προσπαθώντας παράλληλα να αναδείξει το έργο του Έλληνα Αστυνομικού και την προσφορά του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας στην τοπική κοινωνία. Αποκορύφωμα των δράσεων αυτών  η διοργάνωση και πραγματοποίηση της 16ης Πανελλήνιας Φιλικής Συνάντησης κατά τον παρελθόντα Νοέμβριο στο Λουτράκι Αλμωπίας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία λόγω του ρεκόρ συμμετοχών μελών και φίλων από όλη την Ελλάδα, καθώς και αντιπροσώπων άλλων Χωρών, κάτι που επιτεύχθηκε και με την υποστήριξη φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής ήταν μάλιστα τόσο το ενδιαφέρον που λόγω της υπερπληρότητας στάθηκε αδύνατον να συμμετάσχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι. Συνεχίζοντας τις δράσεις μας και προσβλέποντας στο μέλλον η Τοπική Διοίκηση Πέλλας τίθεται στη διάθεση του Εθνικού Ελληνικού  Τμήματος  για την ανάληψη του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσής μας, ώστε ακόμη περισσότεροι φίλοι να έρθουν στον τόπο μας, γνωρίζοντας την ιστορία και τους ξεχωριστούς ανθρώπους του…».

Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, που εξελίχθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και περιλάμβαναν τον απολογισμό των δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, τους στόχους και τις μελλοντικές δράσεις της Ένωσης,  με κυριότερη την ανάληψη του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Οκτώβριο, έλαβε χώρα και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος.

Ξεχωριστή στιγμή για εμάς, αποτέλεσε η βράβευση της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, με «ΕΠΑΙΝΟ» από την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την ποιότητα των δραστηριοτήτων μας.Κατά την τελετή λήξης του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες αντί δώρων προσέφεραν ικανό χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του τοπικού Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα».

SERVO PER AMIKECO [Υπηρετώ δια της Φιλίας]

Για το ΔΣ, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, η ΓΓ Μαρία Γκιαβουροπούλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου