Saturday, 21 September, 2024

Με επιτυχία ο 1ος αγώνας λόφου Μαυροβούνιου

Μια καινούργια αθλητική εκδήλωση στο Δήμο Σκύδρας ξεκίνησε με σκοπό να καθιερωθεί στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος

και την προσπάθεια καθιέρωσης ενός υγιεινού τρόπου ζωής!

Οι αγώνες δρόμου στο λόφο Μαυροβουνίου ολοκληρώθηκαν με απονομές μεταλλίων, στο Ανοιχτό θέατρο, το οποίο συντηρήθηκε και βάφτηκε.

Το τοπίο, οι διαδρομές και η εποχή, οι καλύτεροι σύμμαχοι του 1ου αγώνα λόφου Μαυροβούνιου 14χλμ – 5χλμ -1000μ. που τιμήθηκε από πολλούς αθλούμενους από διάφορες περιοχές της χώρας (Γιάννενα, Καστοριά, Βέροια, κλπ). Η δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε: «Ο Δήμος Σκύδρας φυσικά ήταν και θα είναι παρών πάντα, εκτιμώντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες αξιόλογων συνανθρώπων μας… θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες και σε όλους τους χορηγούς. Ιδιαίτερα απευθυνθούμε θερμά συγχαρητήρια στον Χρηστό Λαζο και Παύλο Τυπο».

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τούς συμμετέχοντες, τούς οργανωτές και τούς χορηγούς, δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΚ Μαυροβουνίου Γεώργιος Καραγιοβάνης.

Ο Α.Γ.Σ. Παύλος Μελάς Μαυροβουνίου ευχαριστεί τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει τον αθλητισμό. Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Λάζος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου